Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 27 kwietnia pojutrze |
8:00 | CANAL+ Kuchnia |
wtorek, 7 maja za 12 dni |
14:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Popularny mistrz kuchni rusza nad Adriatyk. Zamierza odkryć najciekawsze smaki Chorwacji. Kraj ten to cel wakacyjnych wycieczek wielu Polaków. Oprócz pięknych plaż, zabytków i słonecznej pogody ma do zaoferowania wyborną kuchnię. Tomasz Jakubiak szuka lokalnych specjałów. Pokaże, jak uprawia się kapary, hoduje ostrygi, łowi dorady, wyrabia słone sery i przygotowuje ajwar. Sprawdzi też, jakie potrawy miejscowi wybierają podczas grillowania.
Mistrz kuchni wyrusza nad Adriatyk. Zamierza odkryć najciekawsze smaki Chorwacji. Pokaże, jak uprawia się kapary, hoduje ostrygi i łowi dorady.
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Ryby z Adriatyku (4) - magazyn kulinarny - sobota, 27 kwietnia 16:25
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Peka na wyspie Krk (2) - magazyn kulinarny - sobota, 4 maja 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Chorwację: Kapary z Kaprije (5) - magazyn kulinarny - sobota, 4 maja 16:25