Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| sobota, 15 listopada za 12 dni |
11:35 | Polsat |
Opis
Ewa Wachowicz zaprezentuje potrawy zarówno kuchni polskiej, w tym regionalnej, jak i przysmaki z różnych stron świata. Przy okazji zdrowego i smacznego gotowania Ewa Wachowicz promować będzie również zdrowy styl życia, więc w jej najnowszych programach nie zabraknie aktywności fizycznej i wycieczek po malowniczej okolicy jej domu w Zawoi i Krakowie.
Przebywająca w Zawoi Ewa Wachowicz przyrządza zupę jogurtową, która jest tradycyjną turecką potrawą. Może ona być podana zarówno na zimno, jak i na ciepło. Na drugie danie będzie leczo z dynią i leśnymi grzybami, a na deser tort jabłkowo-orzechowy, który prowadząca przygotuje wedle starej sprawdzonej receptury. Na koniec Ewa Wachowicz poda potrawę, którą pamięta z lat dzieciństwa - grysik na mleku z sokiem malinowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz
gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (420) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:00
- Ewa gotuje (421) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (471) - magazyn kulinarny - dziś, 3 listopada 7:30
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 2:35
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 3:05
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 4:00
- Ewa gotuje (472) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 7:30
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:35
