Ewa gotuje (520)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą rybą. Na drugie danie robi zapiekankę warzywną z serem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
W nowej, jesiennej odsłonie programu Ewa Wachowicz stawia na kuchnię sezonową. Liczbę składników ogranicza do niezbędnego minimum i będzie bazować na produktach lokalnych i regionalnych. Dzięki temu serwowane dania staną się nie tylko smaczne i zdrowe, będą także ucztą dla ciała i ducha, oddziałującą na wszystkie zmysły.
Prowadząca przebywa w Zawoi, gdzie znajduje się hodowla pstrągów. Dlatego właśnie przygotowuje zupę jarzynową stylizowaną na włoską minestrone z tą właśnie rybą. Na drugie danie zrobi zapiekankę warzywną z serem gorgonzola i oscypkiem. Będzie też coś słodkiego. Ewa Wachowicz upiecze rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem bananowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (312) - magazyn kulinarny - dziś, 25 lipca 7:30
- Ewa gotuje (413) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 lipca 2:30 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 lipca 2:45
- Ewa gotuje (529) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 lipca 3:10
- Ewa gotuje (541) - magazyn kulinarny - sobota, 26 lipca 7:30
- Ewa gotuje (542) - magazyn kulinarny - sobota, 26 lipca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (414) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 lipca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (530) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 lipca 2:45
- Ewa gotuje (531) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 lipca 3:10
- Ewa gotuje (444) - magazyn kulinarny - niedziela, 27 lipca 10:50