Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 2:00
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 2:30
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 2:45
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 3:10
- Ewa gotuje (538) - magazyn kulinarny - dziś, 5 lipca 7:30
- Ewa gotuje (539) - magazyn kulinarny - dziś, 5 lipca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 5 na 6 lipca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (496) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 5 na 6 lipca 2:45
- Ewa gotuje (497) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 5 na 6 lipca 3:10
- Ewa gotuje (441) - magazyn kulinarny - niedziela, 6 lipca 11:05