Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 16 października dziś |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
piątek, 17 października jutro |
2:00 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 16 na 17 października 2:30
- Ewa gotuje (325) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 16 na 17 października 2:35
- Ewa gotuje (326) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 16 na 17 października 3:05
- Ewa gotuje (460) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 7:30
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 17 na 18 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (327) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 17 na 18 października 2:30
- Ewa gotuje (328) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 17 na 18 października 3:05
- Ewa gotuje (539) - magazyn kulinarny - sobota, 18 października 7:25
- Ewa gotuje (540) - magazyn kulinarny - sobota, 18 października 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (552) - magazyn kulinarny - sobota, 18 października 11:30