CANAL+ Kuchnia Program TV na dziś
14:50Jakubiak - z miłości do lokalności 2 (7)magazyn
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
15:25Jakubiak - z miłości do lokalności 2 (8)magazyn
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
15:55Sachie w Nowej Zelandii 2 (2)serial dokumentalny
Szefowa kuchni Sachie Nomura wyrusza w pełną inspiracji i nowych smaków podróż, podczas której odkrywa lokalne specjały. Każdy odcinek to wizyta w jednym regionie. Sachie gotuje również wybrane dania.
16:20Sachie w Nowej Zelandii 2 (3)serial dokumentalny
Szefowa kuchni Sachie Nomura wyrusza w pełną inspiracji i nowych smaków podróż, podczas której odkrywa lokalne specjały. Każdy odcinek to wizyta w jednym regionie. Sachie gotuje również wybrane dania.
16:50Zgrillowani (4)magazyn kulinarny
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
17:20Zgrillowani (5)magazyn kulinarny
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
17:50Ainsley na Malcie - smaki wyspy (5)serial dokumentalny
Brytyjski kucharz Ainsley Harriott odkrywa nowe smaki na słonecznej Malcie, łączącej wpływy południowej Europy i krajów arabskich. Inspiruje się lokalnymi potrawami do stworzenia własnych przepisów.
18:50M jak mięso 7 (5)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji czy Meksyku.
19:20M jak mięso 7 (6)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji czy Meksyku.
- 19:50Podróż przez smaki Chin 4 (1)
serial dokumentalny
Dokumentaliści przemierzają Państwo Środka, by pokazać różne aspekty kultury kulinarnej tego kraju, regionalne potrawy oraz zwyczaje. Zobaczą, jak wygląda proces wędzenia i fermentacji żywności.
20:45Jakubiak rozgryza...: Chorwackie ostrygi (14)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
21:00Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (7)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
21:50Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (8)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
22:40Anthony Bourdain - miejsca nieznane 10 (1)serial dokumentalny
Podróżujący szef kuchni Anthony Bourdain odwiedza m.in. francuskie Alpy, Puerto Rico, Nigerię, Seattle, Sri Lancę, Pittsburgh oraz południowe Włochy. Odkrywa niezwykle miejsca i związane z nimi smaki.
23:30Sachie w Nowej Zelandii 2 (4)serial dokumentalny
Szefowa kuchni Sachie Nomura wyrusza w pełną inspiracji i nowych smaków podróż, podczas której odkrywa lokalne specjały. Każdy odcinek to wizyta w jednym regionie. Sachie gotuje również wybrane dania.
23:55Sachie w Nowej Zelandii 2 (5)serial dokumentalny
Szefowa kuchni Sachie Nomura wyrusza w pełną inspiracji i nowych smaków podróż, podczas której odkrywa lokalne specjały. Każdy odcinek to wizyta w jednym regionie. Sachie gotuje również wybrane dania.
0:25M jak mięso 3: Francja (1)serial dokumentalny
Widzowie dowiedzą się, jak kupować, gotować, piec lub smażyć mięso. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
0:50Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
1:05Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo do domowego fast food (4)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
1:35Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo na zakwasie (5)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
2:10Bitwa na smaki: David vs Matteo 2: Lunch - Grzegorz Łapanowski (5)magazyn kulinarny
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida i Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście.
2:45Bitwa na smaki: David vs Matteo 2: Comford food - Artur Indyka (6)magazyn kulinarny
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida i Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście.
3:20ABC gotowania - kuchnia amerykańska: Burger i hot dog (2)magazyn kulinarny
Marieta Marecka przygotuje najpopularniejsze dania kuchni amerykańskiej, które jada się na całym świecie. Na początek upiecze bułki, a następnie przygotuje mięso i dodatki, aby stworzyć burgery.
3:55Jakubiak rozgryza... (18)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20Zgrillowani 3: Dary wody (2)magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami.
4:55Dzień dobry, obiad: Współczesne obiadowe klasyki (1)magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokazuje, jak w krótkim czasie i bez zbędnego wysiłku można wyczarować coś pysznego. Na stole tym razem zagoszczą obiadowe klasyki z nowoczesnym twistem.
5:30Dzień dobry, obiad: Obiady z wykorzystaniem resztek (2)magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokazuje, jak przygotować obiad, wykorzystując resztki z innych posiłków. Na stole pojawią się panzanella z brzoskwiniami i burratą, zapiekanka oraz krem z ziemniaków.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI













