CANAL+ KuchniaProgram TV na Piątek 14.11.2025
14:50Jakubiak - z miłości do lokalności 2 (4)magazyn
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
- 15:15Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś (1)
magazyn kulinarny
Influencerka Julia Oleś prezentuje pomysły na smaczne i proste potrawy. W każdym odcinku widzowie poznają jeden inspirujący przepis. Prowadząca udowadnia, że sztuka kulinarna nie musi być trudna.
15:25Jakubiak - z miłości do lokalności 2 (5)magazyn
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
- 15:55James Martin: hiszpańska przygoda 2 (9)
serial dokumentalny
Szef kuchni kontynuuje podróż po Hiszpanii. Na dobre rozsmakował się w tutejszych daniach i kulturze jedzenia. Tym razem odwiedzi m.in. La Rioję, Bilbao, Estremadurę, Kadyks, Kordobę, Murcję i Gironę.
16:55Zgrillowani (1)magazyn kulinarny
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
17:20Zgrillowani (2)magazyn kulinarny
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
17:50Ainsley na Malcie - smaki wyspy (2)serial dokumentalny
Brytyjski kucharz Ainsley Harriott odkrywa nowe smaki na słonecznej Malcie, łączącej wpływy południowej Europy i krajów arabskich. Inspiruje się lokalnymi potrawami do stworzenia własnych przepisów.
- 18:50M jak mięso 9 (4)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
- 19:20M jak mięso 9 (5)
magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak szukają inspiracji w kinie. Przyrządzają dania, którymi raczyli się bohaterowie takich hitów jak "Jedz, módl się, kochaj" czy "Bulion i inne namiętności".
19:45Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
20:00Premiera: Wszystkie smaki fermentacji 2: Wielka przemiana mleka (1)serial dokumentalny
Kontynuacja fascynującej koreańskiej serii poświęconej procesowi fermentacji pokarmów. Przerobiona w ten sposób żywność w wielu zakątkach świata stanowi bardzo ważny element jadłospisu.
20:30Premiera: Wszystkie smaki fermentacji 2: Długo wyczekiwany smak soi (2)serial dokumentalny
Kontynuacja fascynującej koreańskiej serii poświęconej procesowi fermentacji pokarmów. Przerobiona w ten sposób żywność w wielu zakątkach świata stanowi bardzo ważny element jadłospisu.
21:05Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (1)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
21:50Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (2)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
22:40Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (3)serial dokumentalny
Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę.
23:30Sachie w Nowej Zelandii 2 (1)serial dokumentalny
Szefowa kuchni Sachie Nomura wyrusza w pełną inspiracji i nowych smaków podróż, podczas której odkrywa lokalne specjały. Każdy odcinek to wizyta w jednym regionie. Sachie gotuje również wybrane dania.
23:55Jakubiak rozgryza...: Tajska sałatka z papai (1)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
0:15Jakubiak rozgryza...: Tajskie danie z wieprzowiny (2)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
- 0:25M jak mięso 2 (8)
serial dokumentalny
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
0:50Jakubiak rozgryza...: Tajska sałatka z papai (1)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
1:05Domowa piekarnia Kucharskiego (12)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
1:35Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Chleby drożdżowe (1)magazyn kulinarny
Zapach pieczonego chleba pobudza apatyt i przyjemnie nastraja. W tym odcinku Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne pieczywo z drożdżami w składzie.
2:10Bitwa na smaki: David vs Matteo (7)magazyn kulinarny
Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście.
2:45Bitwa na smaki: David vs Matteo (8)magazyn kulinarny
Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście.
3:20ABC gotowania - kuchnia polska 2: Ogórki (6)magazyn kulinarny
Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci.
3:55Jakubiak rozgryza...: Kuchnia Chorwacji (13)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
4:55Dzień dobry, śniadanie 2: Kiełbaski (5)magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
5:30Dzień dobry, śniadanie 2: Naleśniki (6)magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI












