Zgrillowani (1)

Zgrillowani (1)

magazyn kulinarny Polska 2021   od 12 lat
W skrócie:Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
niedziela, 15 czerwca
jutro
0:15 CANAL+ Kuchnia
poniedziałek, 16 czerwca
pojutrze
12:50 CANAL+ Kuchnia
sobota, 21 czerwca
za 7 dni
8:55 CANAL+ Kuchnia

Opis

Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.

Zobacz także