Zgrillowani (1)
magazyn kulinarny Polska 2021
| W skrócie: | Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| niedziela, 2 listopada jutro |
4:20 | CANAL+ Kuchnia |
| niedziela, 9 listopada za 8 dni |
17:50 | CANAL+ 4K Ultra HD |
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
- Zgrillowani (2) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (3) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (4) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (5) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 5 na 6 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (6) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 6 na 7 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (7) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 7 na 8 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 8 na 9 listopada 4:20 i 1 późniejsza emisja
