Jakubiak rozgryza...: Kuchnia Chorwacji (13)
magazyn kulinarny Polska 2025
| W skrócie: | Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| niedziela, 7 grudnia jutro |
3:55 | CANAL+ Kuchnia |
| poniedziałek, 15 grudnia za 9 dni |
20:45 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza...: Chorwackie ostrygi (14) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 7 na 8 grudnia 3:55 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 8 grudnia 20:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza... (17) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 8 na 9 grudnia 0:50 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza... (15) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 8 na 9 grudnia 3:55 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 20:45
- Jakubiak rozgryza... (18) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 9 na 10 grudnia 0:50 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza... (16) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 9 na 10 grudnia 3:55 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 20:45
- Jakubiak rozgryza... (19) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 10 na 11 grudnia 0:50 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Pizza neapolitańska i street food (12) - magazyn kulinarny - czwartek, 11 grudnia 20:45
