
Food NetworkProgram TV na Piątek 17.10.2025
- 6:00Marco w kuchni (8/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 6:35Marco w kuchni (9/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 7:10Marco w kuchni (10/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
7:45
Kobieta na Dzikim Zachodzie (13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się swoimi ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
- 8:20Kobieta na Dzikim Zachodzie (1/13)
magazyn kulinarny
Dania na ciepłe dni. Prowadząca przygotowuje sałatkę z krewetkami, a następnie enchilady z warzywami. Po nich serwuje placki kukurydziane z salsą. Na zakończenie przyrządza parfait limonkowe.
- 8:50Kobieta na Dzikim Zachodzie (2/13)
magazyn kulinarny
Nagradzana blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
- 9:25Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8)
magazyn kulinarny
Na stole zagości spaghetti a'la carbonara. Prowadząca wzbogaci je o wędzoną słoninę i szynkę prosciutto. Druga propozycja to kurczak faszerowany w hiszpańskiej tapenadzie.
- 9:55Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler zaserwuje dorsza z vongole oraz z puree ziemniaczanym z porami i smażonymi karczochami. Według restauratorki dorsz musi znaleźć się w każdej kuchni.
- 10:30Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8)
magazyn kulinarny
Prowadząca robi knedle z morelami i marcepanem. Morele - jak się okazuje - to afrodyzjaki, podobnie jak goździki, z których zalewę przygotuje Magda. Doda do niej cynamon i aromat kwiatów pomarańczy.
- 11:05Kolacja u Tiffani (4/16)
magazyn kulinarny
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Gospodyni serwuje gościom popisowe dania i napoje. Podczas posiłków opowiada anegdoty oraz zdradza ciekawostki z planów filmowych.
- 11:35Kolacja u Tiffani (3/16)
magazyn kulinarny
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Gospodyni serwuje gościom popisowe dania i napoje. Podczas posiłków opowiada anegdoty oraz zdradza ciekawostki z planów filmowych.
- 12:10Nieprawdopodobne: Halloween (5)
magazyn kulinarny
W programie pokazane są niezwykłe przysmaki na Halloween, m.in.: masywne rzeźby z czekolady, dynie wielkości łodzi czy całe wioski stworzone z piernika.
13:10
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
14:10
Ogniem i patelnią (7/8)reality show
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
- 15:10Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/16)
magazyn kulinarny
- 15:45Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/16)
magazyn kulinarny
16:15
Sztuka mięsa (1/8)magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak zajmie się wieprzowiną. Zaprezentuje przepisy na gotowane golonki w towarzystwie sałatki z patisonów. Pojawi się też receptura na schab w sosie jabłkowo-musztardowym.
16:50
Sztuka mięsa (2/8)magazyn kulinarny
Widzowie poznają ulubione przepisy rybne Tomasza Jakubiaka. Prowadzący przygotuje zupę rybną z pulpetami, a także gotowaną rybę w sosie sojowym w towarzystwie dymki oraz sałaty lodowej.
17:25
Magda gotuje internet (7/8)magazyn kulinarny
Magda Gessler gości Karolinę Pilarczyk, pierwszą Polkę w dziedzinie driftu. Sportsmenka opowiada o nienawiści, z którą mierzyła się na początku kariery w dyscyplinie zdominowanej przez mężczyzn.
18:00
Kuchenne rewolucje (12/14)program rozrywkowy
Szymon i Damian otworzyli bufet przy strzelnicy myśliwskiej pod Poznaniem. Szymon gotował, a Damian wykonywał pozostałe obowiązki. Postanowili przejąć też położoną obok strzelnicy restaurację Lizawka.
19:00
Akcja: Restauracja! (5/16)reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
20:00
Posiekani (7/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
21:00
Nieprawdopodobne dynie (3/5)serial dokumentalny
Czternastu rzeźbiarzy w dyniach rywalizuje o pas mistrzowski i nagrodę w wysokości 50 tysięcy dolarów. Zawodnicy zostają podzieleni na dwuosobowe zespoły. Ich zmagania komentuje Damaris Phillips.
22:05
Gdzie zjeść we Włoszech (7/12)serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
23:10
Nowocześnie, szybko i pysznie (10)magazyn kulinarny
Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
23:45
Włoska kuchnia Benedetty (10)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
0:20
Włoska kuchnia Benedetty (51)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
0:55
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 1:55Nieprawdopodobne: Halloween (5)
magazyn kulinarny
W programie pokazane są niezwykłe przysmaki na Halloween, m.in.: masywne rzeźby z czekolady, dynie wielkości łodzi czy całe wioski stworzone z piernika.
2:55
Ogniem i patelnią (7/8)reality show
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
3:55
Akcja: Restauracja! (10/20)reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
4:55
Pyszne miejscówki (6)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI