
Food NetworkProgram TV na Sobota 30.08.2025
19:20
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (10/13)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka wyjaśni różnicę między żywnością paczkowaną a sprzedawaną na wagę. Sprawdzi, dlaczego ponad 1/3 towarów jest źle oznakowana. Druga część odcinka poświęcona będzie farbom do włosów.
20:05
Kulinarna misja w Malezji (11/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
20:35
Kulinarna misja w Malezji (12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
21:10
Kulinarna misja w Malezji (1/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Próbują ulicznych potraw, a potem - inspirując się nimi - tworzą swoje dania.
21:45
Kuchenne rewolucje (1/14)program rozrywkowy
Małżonkowie Małgosia i Marcin nie potrafili ustalić, jaki profil powinien mieć ich lokal. Marcin, kucharz z dużym doświadczeniem, chciał prowadzić restaurację, Małgosia - kawiarnię.
22:50
Kuchenne rewolucje (2/14)program rozrywkowy
Otwarcie pizzerii było spełnieniem marzeń Radka, który zdecydował się samodzielnie wykonać piec opalany drewnem. Sam zadbał o wystrój i menu. Klienci nie docenili jego starań i lokal świeci pustkami.
23:50
Perfekcyjni gospodarze (6/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:55
Perfekcyjni gospodarze (3/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
2:00
Apetyt na miłość (12)program rozrywkowy
Grzegorz jest kierowcą. Pragnie zwiedzać świat. Nie interesują go flirty. Chciałby się w końcu prawdziwie zakochać i ustatkować. Trzy kobiety postarają się trafić w jego gust kulinarny.
3:00
Sztuka mięsa (3/12)magazyn kulinarny
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
3:30
Sztuka mięsa (4/12)magazyn kulinarny
W tym odcinku Tomek zaproponuje królicze combry zapieczone z suszonymi pomidorami i ze szpinakiem, podane z sałatką z kuskus.
4:00
Człowiek, ogień i wyżerka (4)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
4:35
Człowiek, ogień i wyżerka (5)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
5:10
Pyszne 25 (4/8)magazyn kulinarny
Anna Starmach przedstawia ciekawe pomysły na kanapki. Serwuje chleb przekładany kurczakiem i bekonem podawany z chipsami. Przygotuje też croque madame, czyli klasykę kuchni francuskiej.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI