
Food NetworkProgram TV na Sobota 7.06.2025
6:00
Szczypta smaku (5/8)magazyn kulinarny
Każdemu zdarzają się takie momenty w życiu, gdy trzeba zacisnąć pasa i zminimalizować wydatki. Wcale nie oznacza to, że trzeba rezygnować z pysznego jedzenia.
6:35
Szczypta smaku (6/8)magazyn kulinarny
Według Agaty Ziemnickiej i Olgi Kwiecińskiej najwspanialsze są podarunki przygotowane własnoręcznie - smaczne prezenty pełne aromatów. Bliskich można uszczęśliwić herbatnikami cantucci z pistacjami.
- 7:10Przepisy prosto z serca (11/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 7:45Przepisy prosto z serca (12/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
8:25
Król mięsa (5/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
9:10
Król mięsa (6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
9:50
MasterChef Nastolatki (4/9)program rozrywkowy
Uczestnicy zmierzą się z wyzwaniem związanym z nowoczesną technologią. Michał Korkosz zaprezentuje przepis za pomocą telefonu. Kucharze będą tworzyć dania wegetariańskie. Jury oceni ich starania.
11:20
Apetyt na miłość (10/12)program rozrywkowy
Romantyk Michał zajmuje się fotografią. Wieczorami słucha jazzu na swoim gramofonie. O jego względy zawalczy m.in. Agnieszka, która uprawia wspinaczkę i nurkowanie, podróżuje po świecie.
12:20
Makłowicz w drodze (4/11)magazyn kulinarny
W Brugii prowadzący podziwia zabytkowe dzielnice Markt i Burg. Odwiedza sklepy z czekoladą, które przypominają salony jubilerskie. Przyrządza pomidory nadziewane krewetkami z majonezem i awokado.
12:55
Makłowicz w drodze (5/11)magazyn kulinarny
Kucharz przemierza południową Istrię. Opowie o przywódcy socjalistycznej Jugosławii, który na jedną ze swoich rezydencji wybrał Wyspy Briońskie. W Puli zaś przeniesie się do starożytnych czasów.
- 13:30Symon gotuje w ogrodzie (1)
magazyn kulinarny
Szef kuchni, Michael Symon, zabiera widzów w pełną smaku i wspomnień podróż przez lato. Przy okazji szykowania potraw prowadzący opowiada o rodzinie, tradycji i ulubionych letnich smakach.
- 14:05Symon gotuje w ogrodzie (2)
magazyn kulinarny
Szef kuchni, Michael Symon, zabiera widzów w pełną smaku i wspomnień podróż przez lato. Przy okazji szykowania potraw prowadzący opowiada o rodzinie, tradycji i ulubionych letnich smakach.
14:40
Mordercza kuchnia (7/13)reality show
Czterej zawodnicy toczą ze sobą zacięte pojedynki w kuchni. Walczą w trzech etapach eliminacyjnych. Rywale mogą utrudniać sobie zadanie. Każdy z kucharzy otrzymuje po 25 tysięcy dolarów.
- 15:40Kobieta na Dzikim Zachodzie (1/13)
magazyn kulinarny
Dania na ciepłe dni. Prowadząca przygotowuje sałatkę z krewetkami, a następnie enchilady z warzywami. Po nich serwuje placki kukurydziane z salsą. Na zakończenie przyrządza parfait limonkowe.
- 16:15Kobieta na Dzikim Zachodzie (2/13)
magazyn kulinarny
Nagradzana blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
16:50
Posiekani (3/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
17:50
Zawodowcy od grilla (5/9)magazyn kulinarny
Zawodnicy z poprzednich sezonów wracają, aby zmierzyć się ponownie w konkurencji grillowania. Zwycięzca otrzyma 50 tysięcy dolarów oraz tytuł Grand Championa BBQ Pitmasters.
18:50
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (10/12)magazyn poradnikowy
Polacy zajmują drugie miejsce w kategorii lekomanów Europy. Na preparaty na przeziębienie wydają 1,5 mld zł rocznie. Katarzyna Bosacka sprawdzi, czy da się sprzedać tani produkt za podwójną cenę.
19:35
Sprytne pomysły Jagny (1/8)program rozrywkowy
Jagna Niedzielska doradza w kwestii planowania domowego budżetu. Widzowie dowiedzą się m.in., jak ograniczyć wydatki. Prowadząca przedstawia też sposoby na przyrządzanie i przechowywanie żywności.
- 20:05Światowa kuchnia Ravinder (3/20)
magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje smażone w bułce tartej jajka na twardo z delikatnie przyprawionymi krewetkami. Przyrządza bananowy keczup. Podaje chrupiący popcorn kalafiorowy oraz smażonego kurczaka z chili.
- 20:40Światowa kuchnia Ravinder (4/20)
magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje niektóre ze swoich ulubionych dań, którymi delektowała się w Hiszpanii. Zaczyna od tapas oraz krokietów z kozim serem i burakiem. Następnie przyrządza sałatkę z gazpacho.
21:15
Kuchenne rewolucje (14/15)program rozrywkowy
Małżonkowie Ania i Michał spędzili w Hiszpanii 10 lat. Mężczyzna pracował w gastronomii, zdobywając wiedzę o tamtejszej kuchni. Gdy para wróciła do Polski, otworzyła w Łodzi restaurację El Toro.
22:20
Kuchenne rewolucje (15)program rozrywkowy
Pięć lat temu Marzena zrealizowała swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Lokal El Fuego prosperuje coraz gorzej. Nawet zatrudnienie doświadczonych kucharzy nie skusiło potencjalnych klientów.
23:25
Magda gotuje internet (5/8)magazyn kulinarny
Jessica Mercedes-Kirchner, influencerka i jedna z pierwszych modowych blogerek w Polsce, pojawi się w programie Magdy Gessler. Podzieli się wspomnieniami z okresu edukacji w żeńskim gimnazjum.
- 0:00Przepisy prosto z serca (12/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
0:40
Szczypta smaku (5/8)magazyn kulinarny
Każdemu zdarzają się takie momenty w życiu, gdy trzeba zacisnąć pasa i zminimalizować wydatki. Wcale nie oznacza to, że trzeba rezygnować z pysznego jedzenia.
1:15
Szczypta smaku (6/8)magazyn kulinarny
Według Agaty Ziemnickiej i Olgi Kwiecińskiej najwspanialsze są podarunki przygotowane własnoręcznie - smaczne prezenty pełne aromatów. Bliskich można uszczęśliwić herbatnikami cantucci z pistacjami.
1:50
Apetyt na miłość (10/12)program rozrywkowy
Romantyk Michał zajmuje się fotografią. Wieczorami słucha jazzu na swoim gramofonie. O jego względy zawalczy m.in. Agnieszka, która uprawia wspinaczkę i nurkowanie, podróżuje po świecie.
- 2:50Barbecue na wypasie (1/8)
magazyn kulinarny
Jeden z kucharzy zdradza swoje sekretne techniki na przygotowanie peklowanej karkówki na warzywach z pieca, dwóch rodzajów tortilli arepas, smażonych ziemniaków i bananowych patacones.
- 3:25Barbecue na wypasie (2/8)
magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dawką humoru. Prowadzący 'El Laucha' wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
4:00
Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
4:30
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
5:00
Król mięsa (5/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
5:45
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI