Światowa kuchnia Ravinder (4/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie: | Prowadząca szykuje niektóre ze swoich ulubionych dań, którymi delektowała się w Hiszpanii. Zaczyna od tapas oraz krokietów z kozim serem i burakiem. Następnie przyrządza sałatkę z gazpacho. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 20 maja za 12 dni |
11:15 | Food Network |
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Prowadząca szykuje niektóre ze swoich ulubionych dań, którymi delektowała się podczas wakacji w Hiszpanii. Zaczyna od tapas oraz krokietów z kozim serem i burakiem. Następnie przyrządza sałatkę z gazpacho i szynką serrano, a także tradycyjne hiszpańskie danie - kurczaka nadziewanego chorizo podanego z ciecierzycą. Na koniec łączy słynne pomarańcze z Sewilli i zamiłowanie Hiszpanów do karmelu, tworząc pyszne ciasto.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ravinder Bhogal gospodarz
Zobacz także
- Światowa kuchnia Ravinder (1/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 9:30
- Światowa kuchnia Ravinder (2/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 10:05
- Światowa kuchnia Ravinder (3/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 10:40
- Światowa kuchnia Ravinder (5/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 11:45