Światowa kuchnia Ravinder (3/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie: | Prowadząca szykuje smażone w bułce tartej jajka na twardo z delikatnie przyprawionymi krewetkami. Przyrządza bananowy keczup. Podaje chrupiący popcorn kalafiorowy oraz smażonego kurczaka z chili. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 20 maja za 12 dni |
10:40 | Food Network |
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Prowadząca szykuje smażone w bułce tartej jajka na twardo z delikatnie przyprawionymi krewetkami. Do nich przyrządza bananowy keczup. Dodatkowo robi chrupiący popcorn kalafiorowy oraz smażonego kurczaka z chilli i orzechami nerkowca, a do niego podaje pyszny makaron. Jako deser proponuje chińską wersję hiszpańskich churrosów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ravinder Bhogal gospodarz
Zobacz także
- Światowa kuchnia Ravinder (1/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 9:30
- Światowa kuchnia Ravinder (2/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 10:05
- Światowa kuchnia Ravinder (4/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 11:15
- Światowa kuchnia Ravinder (5/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 20 maja 11:45