Food Network Program TV na dziś
- 22:20Słodki obóz z Marthą Stewart (1/4)
reality show
Sześciu cukierników przybywa na obóz kempingowy, by stanąć do rywalizacji w pieczeniu ciast. Martha Stewart i Jesse Palmer przedstawiają pierwsze wyzwanie - amerykański deser s'mores.
- 23:20Jedzenie na pocieszenie (7/8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias przyrządza trzy szybkie, proste i smaczne potrawy, które poprawiają nastrój. Przepisy, które prezentuje, zachęcają do samodzielnego gotowania.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (6)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (1/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca przygotuje słodko-pikantny brunch. Przygotowuje zapiekankę z jarmużem i bekonem, kremowy serowo-czosnkowy grys, francuskie tosty, a do tego serwuje orzeźwiający napój brzoskwiniowy.
- 1:10Pichcić z Zoe (8/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (50/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Gwiazdy od kuchni (4/8)
program rozrywkowy
Gościem Katarzyny Bosackiej jest Dorota Gardias. Znana pogodynka i prezenterka telewizyjna dzieli się swoim zamiłowaniem do kuchni tajskiej. Przyrządza m.in. krewetki w sosie cytrynowo-czosnkowym.
- 2:45Wszystkiego słodkiego: Wielkanoc (3/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują tradycyjne dania świąteczne, którym nadadzą niebanalny charakter. Pieką więc wielkanocną babę i chałkę, a także przyrządzają paschę.
- 3:10Kuchnia z pasją (1/6)
program rozrywkowy
Amerykańska restauratorka i szefowa kuchni Erin French otworzyła własny lokal. Zaaranżowała na ten cel wnętrze młyna. Miejsce to, serwujące lokalne przysmaki, odwiedzają klienci z całego świata.
- 4:00Na tropie składników (13)
magazyn kulinarny
Alfonso Ribeiro serwuje wielokulturowe menu charakterystyczne dla USA.
- 4:25Co nas truje (6/12)
program rozrywkowy
Wyniki badań ujawniają, że dziennie spożywamy między 15 a 30 gramów soli (zalecana dawka to 5 gramów). Katarzyna Bosacka przybliży skutki nadużywania najpopularniejszej z przypraw.
- 5:00Palce lizać! (6/13)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson prezentuje dania, które uważa za najciekawsze spośród potraw kuchni na całym świecie.
- 5:25Festiwal jedzenia (10/13)
serial dokumentalny
Gospodarze jeżdżą na konkursy kulinarne w USA: od South Beach Seafood Festival po San Diego Bacon Fest. Podczas rywalizacji szefowie kuchni konkurują, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI