
Food Network Program TV na dziś
3:40
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
4:10
Król mięsa (3/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
4:50
Gotowanie z miłości (6)magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran staje do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe i przystępne cenowo dania na rodzinne uroczystości. Po uczcie to goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
5:25
Kuchnia czynna całą dobęmagazyn kulinarny
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
5:45
6:00
Szczypta smaku (3/8)magazyn kulinarny
Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka przygotują potrawy dla aktywnych kobiet. Zaproponują domową granolę na śniadanie, roladki z indyka na obiad i energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu na kolację.
6:35
Szczypta smaku (4/8)magazyn kulinarny
Kulinarna podróż do Hiszpanii. Prowadzące zdradzą przepis na pomidory nadziewane boczniakami i dojrzewającą szynką. Pokażą, jak przyrządzić pachnącą pomarańczami sałatkę z kurczakiem.
- 7:10Przepisy prosto z serca (8/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 7:45Przepisy prosto z serca (10/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
8:25
Król mięsa (3/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
9:05
Król mięsa (4/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
9:50
Dieta czy cud? (7/8)magazyn poradnikowy
Rola wody w odchudzaniu. Kinga Zawodnik przejdzie masaż chińskimi bańkami. Następnie podda się diecie polegającej na spożywaniu niskokalorycznych posiłków i piciu trzech litrów wody.
10:35
Dieta czy cud? (8)magazyn poradnikowy
Odcinek poświęcony efektowi jo-jo. Monika, której udało się zrzucić 35 kg, opowie o swojej walce z otyłością. Psycholog Maria Rotkiel wytłumaczy, dlaczego w chudnięciu ważna jest samoakceptacja.
11:20
Apetyt na miłość (9/12)program rozrywkowy
Wiktor na życie zarabia jako barman, a w wolnym czasie odwiedza strzelnicę i pali ze znajomymi fajki wodne. Jest typem podrywacza, ale uznał, że czas coś zmienić. O jego serce zawalczy Marta.
12:20
Makłowicz w drodze (2/11)magazyn kulinarny
Na flandryjskiej prowincji miłośnik kulinariów Robert Makłowicz próbuje owocowo-warzywnych moktajli i zupy rybnej waterzooi. Poza tym odwiedza fabrykę nugatu i kosztuje doskonałej wieprzowiny.
12:55
Makłowicz w drodze (3/11)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz wybrał się na wybrzeże Belgii. Unikatem jest tam konny połów krewetek w Oostduinkerke. Te i inne owoce morza oferują wielkim wyborze sklepy rybne i restauracje w Nieuvport.
13:30
Kuchenne rewolucje (15)program rozrywkowy
Pięć lat temu Marzena zrealizowała swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Lokal El Fuego prosperuje coraz gorzej. Nawet zatrudnienie doświadczonych kucharzy nie skusiło potencjalnych klientów.
14:30
Kuchenne rewolucje (1/14)program rozrywkowy
Marek i Aga przez wiele lat mieszkali w Niemczech. Po narodzinach syna wrócili do Polski, do Knyszyna. Leży ona niedaleko atrakcyjnych turystycznie miejsc. Nie zapewniło to sukcesu lokalowi Marka.
15:30
Molly gotuje na farmie (1/13)magazyn kulinarny
Prowadząca serwuje potrawy inspirowane Bliskim Wschodem. W menu znajdą się m.in. falafel z kremowym jogurtem cytrynowym, deska kulek labneh marynowanych w szalotce oraz czekoladowe bułeczki różane.
16:05
Molly gotuje na farmie (2/13)magazyn kulinarny
Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
16:35
Amatorzy kontra zawodowcy (5/12)teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
17:10
Amatorzy kontra zawodowcy (6/12)teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
17:45
MasterChef Nastolatki (3/9)program rozrywkowy
Uczestnicy zostają zaskoczeni wyzwaniem kulinarnym, w którym kluczowym składnikiem jest wątróbka cielęca. Nie wszyscy zdołają sprostać temu zadaniu.
19:05
Miłość od kuchni (8/10)program rozrywkowy
Szef kuchni Tomasz Jakubiak odwiedzi mieszkania trzech dziewczyn. Pierwsze należy do romantyczki Dominiki. Drugie zajmuje energiczna przedszkolanka Ewelina, trzecie - Magdalena, która marzy o miłości.
- 20:05Światowa kuchnia Ravinder (1/20)
magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje włoskie przyjęcie, na którym serwuje świeżą sałatkę z grillowanym bakłażanem. Miesza też owoce morza z bazylią i przygotowuje makaron z jagnięciną. Na deser podaje kultowe tiramisu.
- 20:40Światowa kuchnia Ravinder (2/20)
magazyn kulinarny
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne makki ki roti oraz sarson ka saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany saag. Na koniec serwuje creme brulée.
- 21:15Kulinarny poker (4/10)
reality show
Eric Adjepong zaprasza najlepszych szefów kuchni do podziemnej gry kulinarnej. Każdy z uczestników wnosi do puli 5 tysięcy dolarów i staje do zaciętej rywalizacji w trzech rundach.
- 22:15Marco w kuchni (10/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 22:50Marco w kuchni (11/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 23:25Przepisy prosto z serca (8/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 0:00Przepisy prosto z serca (10/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
0:40
Szczypta smaku (3/8)magazyn kulinarny
Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka przygotują potrawy dla aktywnych kobiet. Zaproponują domową granolę na śniadanie, roladki z indyka na obiad i energetyczną sałatkę z ciemnego ryżu na kolację.
1:10
Szczypta smaku (4/8)magazyn kulinarny
Kulinarna podróż do Hiszpanii. Prowadzące zdradzą przepis na pomidory nadziewane boczniakami i dojrzewającą szynką. Pokażą, jak przyrządzić pachnącą pomarańczami sałatkę z kurczakiem.
1:45
Apetyt na miłość (9/12)program rozrywkowy
Wiktor na życie zarabia jako barman, a w wolnym czasie odwiedza strzelnicę i pali ze znajomymi fajki wodne. Jest typem podrywacza, ale uznał, że czas coś zmienić. O jego serce zawalczy Marta.
2:45
Barbecue na wypasie (11/13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
3:20
Barbecue na wypasie (12/13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
3:50
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
4:25
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
5:00
Król mięsa (4/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
5:45
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI