Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2020
| W skrócie: | Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| środa, 17 grudnia za 11 dni |
9:45 | Food Network |
Opis
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Prowadzący zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też na niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących amatorsko domowych kucharzy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking
gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (10/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 9:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (11/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 9:50
- Człowiek, ogień i wyżerka (12/13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 10:20
- Człowiek, ogień i wyżerka (13) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 10:50
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 11:20 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - środa, 10 grudnia 11:50 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/6) - magazyn kulinarny - środa, 17 grudnia 10:15
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/6) - magazyn kulinarny - środa, 17 grudnia 10:45
- Człowiek, ogień i wyżerka (6) - magazyn kulinarny - środa, 17 grudnia 11:15
