Food Network Program TV na dziś
- 21:15Dziecięce mistrzostwa wypieków (9/10)
teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
- 22:20Chłopcy od babeczek
film dokumentalny, USA 2020
Po przejściu na emeryturę Brian Orakpo i Michael Griffin otworzyli z przyjacielem sklep z babeczkami w Austin. Przedsiębiorcy proponują trzem aspirującym cukiernikom, aby również podążali za pasją.
- 23:20Jedzenie na pocieszenie (6/8)
magazyn kulinarny
Misha Sukias prezentuje lombardzkie przysmaki. Na przystawkę poleca tallegini fritti. To smażony w głębokim tłuszczu ser podany z pastą z papryki, czosnku, z dodatkiem laski wanilii.
- 0:00Rodzinne przepisy Joanny (4/6)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 0:35Rodzinne przepisy Joanny (5/6)
magazyn kulinarny
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy, co jest w nich wyjątkowego i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
- 1:10Pichcić z Zoe (7/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 1:45Włoska kuchnia Benedetty (51/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 2:15Gwiazdy od kuchni (3/8)
program rozrywkowy
Katarzyna Bosacka sprawdza, jak Anna Kalczyńska radzi sobie z gotowaniem. Prezenterka przygotuje śniadanie z produktów znalezionych w lodówce. Następnie przyrządza gnocchi.
- 2:45Wszystkiego słodkiego: Ciasteczka, małe przekąski (2/8)
magazyn kulinarny
Prowadzący przygotowują m.in. słodkie ciasteczka z masłem orzechowym. Następnie wykorzystują aromatyczną czekoladę do przyrządzenia amerykańskich ciastek - piegusków oraz lava cake.
- 3:10W kuchni Julii Child (7)
serial dokumentalny
Makenna Held kupiła dom Julii Child we Francji i przekształciła go w szkołę gotowania. Głównym celem Makenny jest nauczenie studentów, aby porzucili przepisy i zaufali swojej intuicji.
- 4:00Na tropie składników (12/13)
magazyn kulinarny
Alfonso Ribeiro pokazuje, w jaki sposób przekąski uzyskują swój smak dzięki dodatkowi owoców i warzyw.
- 4:20Co nas truje (5/12)
program rozrywkowy
Do wykonania tradycyjnego chleba wystarczy dobra mąka, woda i zakwas, ale obecnie pieczywo składa się z wielu konserwantów i spulchniaczy. Sprawiają one, że chleby i bułki wyglądają apetycznie.
- 4:55Palce lizać! (5/13)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson prezentuje dania, które uważa za najciekawsze spośród potraw kuchni na całym świecie.
- 5:20Palce lizać (8/14)
magazyn kulinarny
Eddie Jackson jest entuzjastą jedzenia. Jego wymarzony dzień zaczyna się od śniadania i brunchu, po nich następuje lunch, wieczorem kolacja z deserem, a kolejny posiłek to przekąska o północy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI