Wiem, co jem (16)
magazyn poradnikowy Polska 2011
| W skrócie: | Wigilia to najpiękniejsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie, dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Katarzyna Bosacka kontroluje jakość polskiej żywności dostępnej zarówno w mniejszych sklepach, jak i supermarketach. Sprawdza między innymi, ile masła jest w maśle, a ile mięsa - w parówkach. Podpowiada także, jak nie dać się nabrać na chwyty marketingowe specjalistów od reklamy, a także czym się kierować, wybierając zdrową żywność.
Wigilia to najpiękniejsza i najzdrowsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Katarzyna Bosacka
gospodarz
Zobacz także
- Wiem, co jem (1/16) - magazyn poradnikowy - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 4:40
- Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438) - serial komediowy - wtorek, 4 listopada 16:35
- Wiem, co jem (2/16) - magazyn poradnikowy - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 4:40
- Wiem, co jem (3/16) - magazyn poradnikowy - noc śr./czw., 5 na 6 listopada 4:40
