Wiem, co jem (16)

Wiem, co jem (16)

magazyn poradnikowy Polska 2011   od 12 lat
W skrócie:Wigilia to najpiękniejsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie, dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
sobota, 7 listopada
za 8 dni
3:35 TVN Style (z napisami)

Opis

Katarzyna Bosacka kontroluje jakość polskiej żywności dostępnej zarówno w mniejszych sklepach, jak i supermarketach. Sprawdza między innymi, ile masła jest w maśle, a ile mięsa - w parówkach. Podpowiada także, jak nie dać się nabrać na chwyty marketingowe specjalistów od reklamy, a także czym się kierować, wybierając zdrową żywność.

Wigilia to najpiękniejsza i najzdrowsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.

Twórcy (pokaż wszystkich)

Zobacz także