Wiem, co jem (10/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011
| W skrócie: | Katarzyna Bosacka śledzi tajniki mięsa mielonego, podstawowej bazy naszych kotletów. Sprawdza dania gotowe, mówi o hamburgerach. Na zakończenie rady, jak 'ożywić' tradycyjnego kotleta. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Katarzyna Bosacka prześledzi tajniki najsłynniejszej bazy naszych kotletów - mięsa mielonego. Prowadząca obejrzy dania gotowe, a także opowie o wadach i zaletach hamburgerów. Na zakończenie dowiemy się, w jaki sposób możemy "ożywić" tradycyjnego kotleta.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Katarzyna Bosacka
gospodarz
