Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8)
| W skrócie: | Magda Gessler prezentuje dania z drobiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego indyka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| wtorek, 9 grudnia za 3 dni |
16:45 | Food Network |
| piątek, 12 grudnia za 6 dni |
9:55 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler prezentuje dania z indykiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego ptaka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa puszystym farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi. Drób łatwo przesuszyć, ale na takie kulinarne katastrofy restauratorka ma swój sposób. Dla amatorów ryb Magda Gessler przygotowuje łososia w nietypowej odsłonie. Zazwyczaj piecze się go i podaje z cytryną. Prowadząca także go upiecze, ale z dużą ilością miodu, musztardy i kopru.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 17:20 i 2 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 12 grudnia 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 16:45 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
