Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8)
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie: | Magda Gessler podaje tartę z pomidorami cherry i fasolą szparagową, nadziewaną farszem serowym z dodatkiem burraty. Radzi, jak przyrządzać ciasto kruche. Przyrządza grillowane rydze z maślanym sosem. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 25 stycznia jutro |
20:15 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler podaje tartę z pomidorami cherry i fasolką szparagową, nadziewaną farszem serowym z dodatkiem burraty. Restauratorka wyjaśni, jak przyrządzać ciasto kruche, aby nie było zbyt twarde. Zaproponuje także grillowane rydze z maślanym sosem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - dziś, 24 stycznia 11:45 i 4 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - dziś, 24 stycznia 21:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 26 stycznia 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - środa, 27 stycznia 20:45
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - niedziela, 31 stycznia 11:45 i 3 późniejsze emisje
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 1 lutego 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 2 lutego 20:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - środa, 3 lutego 20:45
