Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Widzowie odbędą podróż po malowniczych okolicach Krynicy-Zdroju. Dowiedzą się, jak powstają gęste, złociste miody we wsi Kamianna oraz poznają sposób wypiekania regionalnej kukiełki w Podegrodziu.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Juchowo (2) - magazyn kulinarny - dziś, 29 kwietnia 16:45
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 16:45
- Przystanek slow food: Podhale (5) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 16:45
- Przystanek slow food: Miody (6) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 16:45
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 16:45
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 16:45
- Przystanek slow food: Brodnica (9) - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 16:45