Przystanek slow food: Biebrza (3)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Widzowie wybiorą się na wycieczkę po Biebrzy. Poznają tradycyjne przepisy na kartacze czy lin w śmietanie. Bogactwo roślin, w które obfituje tamtejsza przyroda, zachęca do wybrania się na łąki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Widzowie wybiorą się na wycieczkę po malowniczej krainie Biebrzy. Poznają tradycyjne przepisy na dania takie jak kartacze czy lin w śmietanie. Bogactwo roślin, w które obfituje tamtejsza przyroda zachęca do wybrania się na łąki, aby dowiedzieć się więcej na temat rosnących tam ziół i ich zastosowaniu.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Miody (6) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 16:45
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 16:45
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 16:45
- Przystanek slow food: Brodnica (9) - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 16:45
- Przystanek slow food: Kaszuby (10) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 maja 16:45