Przystanek slow food: Brodnica (9)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 9 maja pojutrze |
16:45 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. To na ich bazie powstaną ciekawe i smaczne dania.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 16:45
- Przystanek slow food: Kaszuby (10) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 maja 16:45