Przystanek slow food: Brodnica (9)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 19 czerwca za 12 dni |
5:35 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. To na ich bazie powstaną ciekawe i smaczne dania.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 8 na 9 czerwca 5:30
- Przystanek slow food: Juchowo (2) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 9 na 10 czerwca 5:45
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 10 na 11 czerwca 5:35
- Przystanek slow food: Białowieża (4) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 11 na 12 czerwca 5:50
- Przystanek slow food: Podhale (5) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 12 na 13 czerwca 5:45
- Przystanek slow food: Miody (6) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 15 na 16 czerwca 5:30
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 16 na 17 czerwca 5:35
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 17 na 18 czerwca 5:35