Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 16 czerwca za 10 dni |
5:30 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Widzowie odbędą podróż po malowniczych okolicach Krynicy-Zdroju. Dowiedzą się, jak powstają gęste, złociste miody we wsi Kamianna oraz poznają sposób wypiekania regionalnej kukiełki w Podegrodziu.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 8 na 9 czerwca 5:30
- Przystanek slow food: Juchowo (2) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 9 na 10 czerwca 5:45
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 10 na 11 czerwca 5:35
- Przystanek slow food: Białowieża (4) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 11 na 12 czerwca 5:50
- Przystanek slow food: Podhale (5) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 12 na 13 czerwca 5:45
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 16 na 17 czerwca 5:35
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 17 na 18 czerwca 5:35
- Przystanek slow food: Brodnica (9) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 18 na 19 czerwca 5:35