Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 6 maja pojutrze |
16:45 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Widzowie odbędą podróż po malowniczych okolicach Krynicy-Zdroju. Dowiedzą się, jak powstają gęste, złociste miody we wsi Kamianna oraz poznają sposób wypiekania regionalnej kukiełki w Podegrodziu.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 16:45
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 16:45
- Przystanek slow food: Brodnica (9) - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 16:45
- Przystanek slow food: Kaszuby (10) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 maja 16:45