Przystanek slow food: Juchowo (2)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Poznamy ludzi, którzy postawili na zdrowysposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem odwiedzimy gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 10 czerwca za 10 dni |
5:45 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Poznamy niezwykłych ludzi, którzy postanowili zadbać o siebie i postawili na zdrowy tryb życia i sposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem celem podróży twórców programu jest gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 8 na 9 czerwca 5:30
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 10 na 11 czerwca 5:35
- Przystanek slow food: Białowieża (4) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 11 na 12 czerwca 5:50