Przystanek slow food: Podhale (5)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Autorzy odwiedzają Podhale. W okolicach Czorsztyna wspólnie z bacami i juhasami poznają uroki życia w polskich górach. Przygotowują tradycyjne oscypki. Potem zatrzymują się w Szczawnicy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Autorzy odwiedzają Podhale, gdzie w okolicach Czorsztyna wspólnie z bacami i juhasami poznają uroki życia w polskich górach. Tu oczywiście przygotowują tradycyjne oscypki. Potem czas na wizytę w Szczawnicy, słynącej z różnego rodzaju zdrowotnych wód. Ostatnim przystankiem jest klub Muzyczna Owczarnia.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Miody (6) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 16:45
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 16:45
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 16:45
- Przystanek slow food: Brodnica (9) - magazyn kulinarny - czwartek, 9 maja 16:45
- Przystanek slow food: Kaszuby (10) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 maja 16:45