Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
magazyn kulinarny Polska 2022
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | Twórcy odwiedzą wieś w gminie Tarczyn. Skupią się na jabłkach. Jacek Szklarek i Piotr Wójcik przygotują kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z owocowym purée. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 5 sierpnia za 5 dni |
5:30 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Twórcy programu odwiedzą wieś Rembertów w gminie Tarczyn. Skupią się na jednym ze skarbów Mazowsza - jabłkach. Jacek Szklarek i zaproszony przez niego szef kuchni Piotr Wójcik przygotują wspólnie kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z purée z jabłek.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 4: Grzyby (6) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 31 lipca na 1 sierpnia 5:40
- Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 3 na 4 sierpnia 5:55
- Przystanek slow food 4: Chrzan (10) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 5 na 6 sierpnia 5:30
- Jabłka - dramat psychologiczny - sobota, 9 sierpnia 12:55
- Ojciec Mateusz 2: Jabłka (18) - serial kryminalny - poniedziałek, 11 sierpnia 18:20