Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
magazyn kulinarny Polska 2022
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 25 maja za 13 dni |
5:50 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
W tym odcinku wizyta w Wielkopolsce, która uchodzi za polską stolicę kiełbasy. O procesie produkcji tej tradycyjnej potrawy opowie rodzina Maryniaków, która zajmuje się masarstwem od sześciu pokoleń.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 16 na 17 maja 5:50
- Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 17 na 18 maja 5:50
- Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 23 na 24 maja 5:50