Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 22 maja za 14 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 2:30
- Ewa gotuje (398) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 2:45
- Ewa gotuje (399) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 3:15
- Ewa gotuje (489) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 3:50
- Ewa gotuje (376) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 7:00
- Ewa gotuje (377) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 7:30
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 9 na 10 maja 2:30
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 9 na 10 maja 2:45
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 9 na 10 maja 3:15
- Ewa gotuje (530) - magazyn kulinarny - sobota, 10 maja 7:30