Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 2:00
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (544) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 2:35
- Ewa gotuje (545) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 14 na 15 października 3:05
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - środa, 15 października 7:30
- Ewa gotuje (323) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 października 2:30
- Ewa gotuje (403) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (324) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 października 3:05
- Ewa gotuje (459) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 października 7:30
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 16 na 17 października 2:30