Ewa gotuje (433)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 18 maja za 10 dni |
10:50 | TV 4 (z napisami) |
środa, 21 maja za 13 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie, którą poda z kisielem na domowych winogronach i ryżem po persku. Potrawa ta będzie tradycyjnie gotowana z szafranem i rodzynkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 7 na 8 maja 2:30
- Ewa gotuje (396) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 7 na 8 maja 2:45
- Ewa gotuje (397) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 7 na 8 maja 3:15
- Ewa gotuje (374) - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 7:00
- Ewa gotuje (375) - magazyn kulinarny - dziś, 8 maja 7:30
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 2:30
- Ewa gotuje (398) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 2:45
- Ewa gotuje (399) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 3:15
- Ewa gotuje (489) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 8 na 9 maja 3:50
- Ewa gotuje (376) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 7:00