Ewa gotuje (409)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca pokaże, jak przygotować winną polewkę, a także zupę na domowym winie. W ramach dania głównego poda gęsie udka w sosie śliwkowo-sojowym, a na deser upiecze kruche rogaliki drożdżowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 22 października pojutrze |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
czwartek, 23 października za 3 dni |
2:00 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przygotować winną polewkę, a także zupę na domowym winie. W ramach dania głównego poda gęsie udka w sosie śliwkowo-sojowym, a na deser upiecze kruche rogaliki drożdżowe. Przygotowując tę słodką przekąskę, skorzysta z domowych powideł z suszonych śliwek. Ewa pokaże także, jak zrobić kombuchę, czyli fermentowaną herbatę, która uchodzi za niezwykle zdrową.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (407) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 października 2:00
- Ewa gotuje (408) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (331) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 października 2:35
- Ewa gotuje (332) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 października 3:10
- Ewa gotuje (514) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 20 na 21 października 4:05
- Ewa gotuje (462) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 7:30
- Ewa gotuje (333) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 października 2:35
- Ewa gotuje (334) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 października 3:05
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 7:30
- Ewa gotuje (410) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 października 2:30 i 1 późniejsza emisja