CANAL+ KuchniaProgram TV na Wtorek 11.11.2025
14:50Jakubiak - z miłości do lokalności 2 (1)magazyn
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
- 15:15Pyszne dania w 10 minut z Julią Oleś (2)
magazyn kulinarny
Influencerka Julia Oleś prezentuje pomysły na smaczne i proste potrawy. W każdym odcinku widzowie poznają jeden inspirujący przepis. Prowadząca udowadnia, że sztuka kulinarna nie musi być trudna.
15:25Jakubiak - z miłości do lokalności 2 (2)magazyn
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
- 15:55James Martin: hiszpańska przygoda 2 (6)
serial dokumentalny
Szef kuchni kontynuuje podróż po Hiszpanii. Na dobre rozsmakował się w tutejszych daniach i kulturze jedzenia. Tym razem odwiedzi m.in. La Rioję, Bilbao, Estremadurę, Kadyks, Kordobę, Murcję i Gironę.
- 16:55Comfort Food (27)
serial dokumentalny
W zimowej scenerii kanadyjskiej prowincji Spencer Watts dzieli się przepisami na pyszne i proste dania. W każdym odcinku prezentuje trzy przepisy na potrawy, które każdy bez trudu przyrządzi w domu.
- 17:20Comfort Food (28)
serial dokumentalny
W zimowej scenerii kanadyjskiej prowincji Spencer Watts dzieli się przepisami na pyszne i proste dania. W każdym odcinku prezentuje trzy przepisy na potrawy, które każdy bez trudu przyrządzi w domu.
- 17:45Ekoporady z Julią Oleś (2)
magazyn kulinarny
17:50Przepisy Ainsleya na dobry nastrój 2 (9)serial dokumentalny
Ainsley Harriott udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Prezentuje zaskakujące połączenia smaków i sięga po inspiracje z różnych stron świata. Na jego stole goszczą tradycyjne produkty.
18:50M jak mięso 6: Dziczyzna (7)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
19:20M jak mięso 6: Szyja (8)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
19:50Fabryka smaków Ainsleya 2 (3)magazyn kulinarny
Ainsley Harriott pokazuje, że potrawy i smaki zapamiętane z wakacyjnych podróży mogą przywołać atmosferę lata w domowej kuchni. Kulinarny ekspert przygotuje dania z różnych stron świata.
20:45Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
21:00Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8 (3)serial dokumentalny
Znany amerykański szef kuchni przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych smaków i aromatów lokalnego jedzenia. Przygląda się także społecznym i politycznym problemom odwiedzanych miejsc.
21:50Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8 (4)serial dokumentalny
Znany amerykański szef kuchni przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych smaków i aromatów lokalnego jedzenia. Przygląda się także społecznym i politycznym problemom odwiedzanych miejsc.
22:40Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (5)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
23:30Jamie Oliver: gotuj sezonowo (7)magazyn kulinarny
Mistrz kuchni podpowiada, jak wykorzystać sezonowe składniki. Zachęca do zakładania upraw i zakupów na targach. Przygotuje sałatki, tarty, dania z grilla, ciasta, gulasze oraz przetwory.
- 0:25M jak mięso 2 (5)
serial dokumentalny
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
0:50Jakubiak rozgryza... (20)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
1:05Domowa piekarnia Kucharskiego (9)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
1:35Domowa piekarnia Kucharskiego (10)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
2:10Bitwa na smaki: David vs Matteo (1)magazyn kulinarny
Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście.
2:45Bitwa na smaki: David vs Matteo (2)magazyn kulinarny
Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście.
3:20ABC gotowania - kuchnia polska 2: Jabłka (3)magazyn kulinarny
Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci.
3:55Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
4:55Dzień dobry, śniadanie 2: Śniadanie podróżnika (2)magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
5:30Dzień dobry, śniadanie 2: Śniadaniowe pasty i smarowidła (3)magazyn kulinarny
Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI












