M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 14 czerwca dziś |
21:45 | CANAL+ Kuchnia |
wtorek, 17 czerwca za 3 dni |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
środa, 18 czerwca za 4 dni |
14:25 | CANAL+ 4K Ultra HD |
środa, 18 czerwca za 4 dni |
18:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
- M jak mięso 6: Indyk (3) - serial dokumentalny - poniedziałek, 16 czerwca 14:25
- M jak mięso 6: Mięsa z kością (4) - serial dokumentalny - poniedziałek, 16 czerwca 14:45
- M jak mięso 6: Podroby (5) - serial dokumentalny - poniedziałek, 16 czerwca 18:50 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Steki (6) - serial dokumentalny - poniedziałek, 16 czerwca 19:20 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Szyja (8) - serial dokumentalny - środa, 18 czerwca 14:50
- Przystanek slow food 2: Dziczyzna (3) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 24 na 25 czerwca 5:35