Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)

Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)

magazyn kulinarny Polska 2025   od 12 lat
W skrócie:Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
poniedziałek, 20 października
za 3 dni
3:55 CANAL+ Kuchnia
sobota, 25 października
za 8 dni
11:20 CANAL+ Kuchnia
wtorek, 28 października
za 11 dni
0:50 CANAL+ Kuchnia

Opis

Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.

Zobacz także