
Food NetworkProgram TV na Niedziela 31.08.2025
6:00
Wiem, co jem (3/10)magazyn poradnikowy
Polskie masło nie jest najlepszej jakości. Katarzyna Bosacka powie w programie, jak wybierać masło i ile tłuszczu powinno ono zawierać.
6:35
Perfekcyjni gospodarze (7/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
7:40
Perfekcyjni gospodarze (38/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
8:50
Niech wygra lepsze menu (10)reality show
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
9:55
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (1/13)magazyn poradnikowy
Producenci wmawiają, że preparaty multiwitaminowe to lekarstwo na przesilenie wiosenne. Kasia zdradza, ile w tym prawdy. W drugiej części programu radzi, czym należy się kierować, wybierając mop.
10:40
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (2/13)magazyn poradnikowy
Prowadząca Katarzyna Bosacka sprawdzi, jak na kaloryczne przekąski nagabują producenci żywności. Podejrzy też pracownice biura i sprawdzi, ile dodatkowych kalorii nieświadomie spożywają w ciągu dnia.
11:25
Apetyt na miłość (1/12)program rozrywkowy
Ola chciałaby poznać mężczyznę, który wywrze na niej wrażenie osobowością i intelektem. Pozna trzech kandydatów, m.in. Maksa, który przez kontuzję porzucił karierę sportową i został kucharzem.
12:25
Makłowicz w drodze (2/7)magazyn kulinarny
Kolejnym przystankiem w podróży Roberta Makłowicza jest Truskawiec, najsłynniejsze ukraińskie uzdrowisko. Kucharz odnajduje tam chleb pieczony na liściach kapusty, strudle i torcik truskawkowy.
13:00
Makłowicz w drodze (3/7)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
13:35
Kuchenne rewolucje (7/14)program rozrywkowy
Zbyszek otworzył restaurację Podzamcze w Sztumie niedaleko Malborka. Zainwestował w lokal oszczędności. Szybko przekonał się, że biznes przynosi straty. Przez problemy z lokalem odeszła od niego żona.
14:35
Kuchenne rewolucje (8/14)program rozrywkowy
Ania i Stefan prowadzą Zajazd u Stefana od siedmiu lat. Goście traktują lokal jak jadłodajnię, zamawiają wyłącznie obiady dnia. Właścicielka chciałaby, aby była to restauracja z prawdziwego zdarzenia.
- 15:35Molly gotuje na farmie (1/13)
magazyn kulinarny
Molly Yeh przygotowuje potrawy kuchni żydowskiej i chińskiej. Na przyjęciu z okazji letniego przesilenia serwuje między innymi sałatkę oraz przysmak z sezamem i mrożoną czekoladą.
- 16:05Molly gotuje na farmie (2/13)
magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)magazyn kulinarny
W Salt Lake City Guy Fieri testuje unikalne połączenie curry z kurczakiem. W Albuquerque próbuje kurczaka ze słodkimi goframi. Z kolei w Grand Junction kurczak jest serwowany w tacos i guacamole.
17:45
MasterChef Junior (7/10)program rozrywkowy
Młodzi kucharze zmierzą się z trudnym zadaniem. Będą musieli odtworzyć recepturę popisowego deseru wybitnego cukiernika, specjalisty od wyrafinowanych monodeserów - Krzysztofa Kopcińskiego.
19:15
Sąsiedzi kontra sąsiedzi (3/8)program rozrywkowy
W batalii na domówki biorą udział dwa małżeństwa. Justyna z mężem Piotrem przyjaźnią się z sąsiadami, którymi są Anka i Arek. Tym razem postanawiają sprawdzić, kto z nich lepiej przyjmie gości.
20:15
Kulinarna misja w Malezji (2/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Próbują ulicznych potraw, a potem - inspirując się nimi - tworzą swoje dania.
20:50
Kulinarna misja w Malezji (3/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Próbują ulicznych potraw, a potem - inspirując się nimi - tworzą swoje dania.
21:25
Mordercza kuchnia: na ostrzu noża (6/9)reality show
Szefowie kuchni stają do kulinarnych pojedynków, w których dozwolone są sabotaż i podstęp. Każdy z uczestników otrzymuje 25 tys. dol. Może je wydać, by zdobyć przewagę albo pokrzyżować plany rywali.
22:30
Półwysep słodyczy (2/12)serial dokumentalny
Katia Follesa i Damiano Carrara odwiedzają renomowane cukiernie we Włoszech. W każdym odcinku właściciele trzech wybranych lokali starają się skraść podniebienia sędziów oraz swoich przeciwników.
23:50
Perfekcyjni gospodarze (38/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:55
Perfekcyjni gospodarze (7/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
2:00
Apetyt na miłość (1/12)program rozrywkowy
Ola chciałaby poznać mężczyznę, który wywrze na niej wrażenie osobowością i intelektem. Pozna trzech kandydatów, m.in. Maksa, który przez kontuzję porzucił karierę sportową i został kucharzem.
3:00
Człowiek, ogień i wyżerka (6)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
3:30
Człowiek, ogień i wyżerka (7)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
4:00
Człowiek, ogień i wyżerka (8)magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
4:30
Pyszne 25 (6/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach udowodnia, że dietetyczne potrawy mogą być smaczne i łatwe w przygotowaniu. Proponuje azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy i lekkostrawne gazpacho z arbuzem.
5:05
Pyszne 25 (7/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach pokazuje przekąski dla najmłodszych. Proponuje pizzę z tortilli. Później serwuje domowej roboty burgery z dodatkiem frytek z marchewki. Propozycją na deser będą biszkoptowe lizaki.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI