
Food NetworkProgram TV na Piątek 6.06.2025
6:00
Kuchnia jak u mamy (1/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
6:35
Kuchnia jak u mamy (2/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
7:10
Kuchnia jak u mamy (3/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
- 7:45Symon gotuje w ogrodzie (1/14)
magazyn kulinarny
Prowadzący łączy greckie smaki z amerykańskim grillowaniem, piekąc sezamowe udka kurczaka oraz przyrządzając baba ghanoush. Jego żona, Liz, robi chipsy gofrowe z fetą jako chrupiącą przekąskę.
- 8:20Symon gotuje w ogrodzie (2/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
- 8:50Symon gotuje w ogrodzie (3/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
9:25
Odkrycia Magdy Gessler (1/2)magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
9:55
Odkrycia Magdy Gessler (2/3)magazyn kulinarny
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z jabłoni.
10:25
Odkrycia Magdy Gessler (3)magazyn kulinarny
Magda Gessler rusza w Polskę, żeby pokazać widzom oryginalne restauracje oraz utalentowanych szefów kuchni, o których mało kto wie. Restauratorka przedstawia ich fascynujące historie.
- 11:00Mamo, co na obiad (1/13)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni, Tregaye Fraser z Atlanty, każdej zrobionej przez siebie potrawie nadaje charakterystyczny rys. Swoje wyjątkowe dania serwuje rodzinie i przyjaciołom.
- 11:30Mamo, co na obiad (2/13)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni, Tregaye Fraser z Atlanty, każdej zrobionej przez siebie potrawie nadaje charakterystyczny rys. Swoje wyjątkowe dania serwuje rodzinie i przyjaciołom.
- 12:05Dwóch głodnych facetów (3)
magazyn kulinarny
Pierwszym przystankiem w kulinarnej podróży jest La Waffleria w mieście Albuquerque z goframi z niebieską kukurydzą i papryczkami z sosem. W San Francisco prowadzący odkrywają smaki tostów.
- 12:40Dwóch głodnych facetów (4)
magazyn kulinarny
Pierwszym przystankiem na trasie prowadzących jest Jackson, gdzie przygotowuje się serowe nachosy z mięsem z łosia i podaje się je z korzennym piwem. Następnie panowie odwiedzają Kansas City.
13:10
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 14:10Włoski turniej smaku: Apulia (2/10)
reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
15:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
15:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
16:15
Sprytne pomysły Jagny (1/8)program rozrywkowy
Jagna Niedzielska doradza w kwestii planowania domowego budżetu. Widzowie dowiedzą się m.in., jak ograniczyć wydatki. Prowadząca przedstawia też sposoby na przyrządzanie i przechowywanie żywności.
16:50
Pyszne 25 (5/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
17:25
Pyszne 25 (6/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach udowodnia, że dietetyczne potrawy mogą być smaczne i łatwe w przygotowaniu. Proponuje azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy i lekkostrawne gazpacho z arbuzem.
18:00
Kuchenne rewolucje (8/14)program rozrywkowy
Właścicielem Pizzerii Kwadrans, która znajduje się w niewielkich Brzezinach jest Mariusz. Niedoświadczona załoga zaczęła wydawać przypaloną lub niedopieczoną pizzę. Restauracja zyskała złą opinię.
- 19:00Akcja: Restauracja! (3/16)
reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- 20:00Posiekani (3/13)
teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 21:05Dziecięce mistrzostwa wypieków (7/10)
magazyn kulinarny
Duff Goldman i Kardea Brown zapraszają dwunastu młodych cukierników do rywalizacji. Każde zadanie inspirowane jest światem natury. Zawodnicy tworzą słodkie dzieła, nawiązujące do jednego ze zwierząt.
22:10
Apetyt na miłość (4/12)program rozrywkowy
Daria pracuje jako pilot i rezydent wycieczek. Ciągłe wyjazdy utrudniają jej znalezienie miłości. O jej serce zawalczą handlowiec Jakub, pasjonat psychologii Dominik i Kamil, który studiuje turystykę.
23:15
Perfekcyjni gospodarze (17/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 0:15Barbecue na wypasie (5/13)
magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
0:50
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 1:50Dwóch głodnych facetów (3)
magazyn kulinarny
Pierwszym przystankiem w kulinarnej podróży jest La Waffleria w mieście Albuquerque z goframi z niebieską kukurydzą i papryczkami z sosem. W San Francisco prowadzący odkrywają smaki tostów.
- 2:20Dwóch głodnych facetów (4)
magazyn kulinarny
Pierwszym przystankiem na trasie prowadzących jest Jackson, gdzie przygotowuje się serowe nachosy z mięsem z łosia i podaje się je z korzennym piwem. Następnie panowie odwiedzają Kansas City.
- 2:50Włoski turniej smaku: Apulia (2/10)
reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
3:50
Akcja: Restauracja! (12/20)reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
4:50
Akcja: Restauracja! (11/20)reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
5:50
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI