Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5)
magazyn kulinarny Polska 2023
| W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| niedziela, 23 listopada za 3 dni |
4:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Dary wody (2) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 19 na 20 listopada 4:20
- Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 20 na 21 listopada 4:20
- Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 4:20
- Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 listopada 4:20
- Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 listopada 4:20
- Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 25 na 26 listopada 4:20
