Zgrillowani 3: Dary wody (2)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 2 maja pojutrze |
12:50 | CANAL+ Kuchnia |
sobota, 3 maja za 3 dni |
5:20 | CANAL+ 360 |
wtorek, 6 maja za 6 dni |
20:25 | CANAL+ Kuchnia |
środa, 7 maja za 7 dni |
19:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7) - magazyn kulinarny - dziś, 30 kwietnia 18:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 12:50 i 4 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 18:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 3 na 4 maja 0:15 i 4 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 4 na 5 maja 5:20 i 4 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 5 na 6 maja 5:20 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 6 na 7 maja 5:20 i 1 późniejsza emisja