Wiem, co jem (6/16)
magazyn poradnikowy Polska 2010
W skrócie: | Ekipa programu wybrała się do Charsznicy, kapuścianej stolicy Polski, by opowiedzieć o wszechstronnym zastosowaniu tego warzywa. Poza tym wiele innych pożytecznych i praktycznych informacji. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Mało kto wie, jak szerokie i wszechstronne jest zastosowanie tego warzywa, o którym często wypowiadamy się z ironią. Pomaga ono nie tylko na kaca, ale jest również skutecznym remedium na wrzody, a wpływa nawet na potencję. Dlatego też ekipa programu wybrała się do Charsznicy, kapuścianej stolicy Polski. Tam dowiemy się, jak ścina się największe kapuściane głowy, gdzie powstaje kiszonka i po czym poznać, że kapuściany głąb zaatakowała zgnilizna.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Katarzyna Bosacka gospodarz
Zobacz także
- Wiem, co jem (4/15) - magazyn poradnikowy - dziś, 3 maja 19:15
- Wiem, co jem (5/15) - magazyn poradnikowy - dziś, 3 maja 19:45
- Wiem, co jem (6/15) - magazyn poradnikowy - niedziela, 4 maja 19:30 i 1 późniejsza emisja
- Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438) - serial komediowy - wtorek, 6 maja 12:00