Wiem, co jem (12/15)
magazyn poradnikowy Polska 2012
W skrócie: | Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 5 października za 5 dni |
6:00 | Food Network (z napisami) |
Opis
Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.
Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. Ryba uwielbiana przez Europejczyków, na stołach naszych rodaków wciąż jeszcze stanowi danie dość rzadkie. Katarzyna Bosacka doradzi, jakiego łososia warto kupić, a także podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno, czy też serwowany na gorąco.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Katarzyna Bosacka gospodarz
Zobacz także
- Wiem, co jem (10/15) - magazyn poradnikowy - sobota, 4 października 6:00
- Wiem, co jem (11/15) - magazyn poradnikowy - sobota, 4 października 6:35
- Wiem, co jem (13/15) - magazyn poradnikowy - niedziela, 5 października 6:35
- Wiem, co jem (14/15) - magazyn poradnikowy - sobota, 11 października 6:00
- Wiem, co jem (15) - magazyn poradnikowy - sobota, 11 października 6:35