M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
serial dokumentalny Polska 2023
| W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| wtorek, 4 listopada jutro |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
| środa, 5 listopada pojutrze |
18:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
- M jak mięso 6: Zupy (2) - serial dokumentalny - dziś, 3 listopada 18:50
- M jak mięso 6: Indyk (3) - serial dokumentalny - dziś, 3 listopada 19:20 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Podroby (5) - serial dokumentalny - środa, 5 listopada 19:20 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Steki (6) - serial dokumentalny - czwartek, 6 listopada 19:20 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Dziczyzna (7) - serial dokumentalny - poniedziałek, 10 listopada 19:20 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 6: Szyja (8) - serial dokumentalny - wtorek, 11 listopada 19:20 i 1 późniejsza emisja
