Jedzenie ma znaczenie (17)
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
---|---|
W skrócie: | Źródło wiedzy dla wszystkich, którzy chcą kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 1 października za 13 dni |
12:30 | TVP Kobieta |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Iza Kwiecińska reżyseria
-
Katarzyna Struś-Zakrzewska reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (22) - magazyn kulinarny - dziś, 18 września 15:55 i 4 późniejsze emisje
- Jedzenie ma znaczenie (4) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 września 21:50
- Jedzenie ma znaczenie (16) - magazyn kulinarny - środa, 24 września 12:30 i 1 późniejsza emisja
- Jedzenie ma znaczenie (23) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 września 7:15 i 5 późniejszych emisji
- Jedzenie ma znaczenie (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 września 21:50