Jedzenie ma znaczenie (4)
| Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
|---|---|
| W skrócie: | Źródło wiedzy dla tych, którzy chcą świadomie kształtować swoje nawyki i dbać o zdrowie. Widzowie poznają tajniki produkcji żywności i dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. |
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| środa, 17 grudnia za 3 dni |
12:30 | TVP Kobieta (z napisami) |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Źródło wiedzy dla tych, którzy chcą świadomie kształtować swoje nawyki i dbać o zdrowie. Widzowie poznają tajniki produkcji żywności i dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. Eksperci analizują w programie przyzwyczajenia Polaków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Iza Kwiecińska
reżyseria
-
Katarzyna Struś-Zakrzewska
reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (10) - magazyn kulinarny - dziś, 14 grudnia 9:20 i 3 późniejsze emisje
- Jedzenie ma znaczenie (11) - magazyn kulinarny - czwartek, 18 grudnia 7:10 i 9 późniejszych emisji
- Jedzenie ma znaczenie (5) - magazyn kulinarny - środa, 24 grudnia 12:30
- Jedzenie ma znaczenie (12) - magazyn kulinarny - czwartek, 25 grudnia 7:15 i 2 późniejsze emisje
