Jakubiak rozgryza Polskę 2: Mielony (10)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadzący ujawnia m.in. jak przygotować idealny polski rosół, chłodnik, grochówkę czy ozorki. Przyrządza własne wersje tych potraw, inspirując się przepisami lokalnych kucharzy i gospodyń. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 12 października dziś |
9:30 | CANAL+ Kuchnia |
poniedziałek, 20 października za 8 dni |
15:25 | CANAL+ Kuchnia |
wtorek, 21 października za 9 dni |
14:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Ozorki, podroby (9) - magazyn kulinarny - dziś, 12 października 9:00 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Kaczka (4) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 14:50 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Kluski (5) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 15:25 i 3 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grochówka (6) - magazyn kulinarny - wtorek, 14 października 15:25 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Placki (7) - magazyn kulinarny - środa, 15 października 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grzyby (8) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 października 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Gulasz (1) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Chłodnik (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Rosół (3) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 11:45 i 1 późniejsza emisja