Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Tomasz Rostworowski, Mirosław Bork |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 9 sierpnia za 13 dni |
8:20 | TVP Historia |
sobota, 9 sierpnia za 13 dni |
8:25 | TVP Historia 2 |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Rostworowski reżyseria
-
Mirosław Bork reżyseria
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Szczupak po polsku: na podbój Europy - magazyn kulinarny - sobota, 2 sierpnia 8:20 i 1 późniejsza emisja