Historia kuchni polskiej: Kulinarne zjednoczenie i smak dwudziestolecia
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Tomasz Rostworowski, Mirosław Bork |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 28 maja za 13 dni |
11:25 | TVP Historia |
środa, 28 maja za 13 dni |
11:35 | TVP Historia 2 |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Rostworowski reżyseria
-
Mirosław Bork reżyseria
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Polnische Satschierken. Kuchnia pomorska - magazyn kulinarny - piątek, 16 maja 18:05 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: Kuchnia galicyjska (20) - magazyn kulinarny - środa, 21 maja 11:25 i 2 późniejsze emisje