Historia kuchni polskiej: Kuchnia wielkopolska. Skopy, perki i czernina (14)
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Kuchnia żydowska (18) - magazyn kulinarny - dziś, 9 maja 18:15
- Historia kuchni polskiej: Polnische Satschierken. Kuchnia pomorska - magazyn kulinarny - środa, 14 maja 11:20 i 2 późniejsze emisje
- Historia kuchni polskiej: Polnische zatscherken. Kuchnia polska (19) - magazyn kulinarny - środa, 14 maja 11:35
- Historia kuchni polskiej: Kuchnia galicyjska (20) - magazyn kulinarny - środa, 21 maja 11:25 i 1 późniejsza emisja