Historia kuchni polskiej: Od św. Marcina do Bożego Narodzenia (26)
magazyn kulinarny Polska 2024
| Reżyseria: | Tomasz Rostworowski, Mirosław Bork |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| niedziela, 21 grudnia za 13 dni |
13:20 | TVP Historia 2 |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Rostworowski
reżyseria
-
Mirosław Bork
reżyseria
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Kartofle. Koniec głodu? (16) - magazyn kulinarny - wtorek, 9 grudnia 15:10
- Historia kuchni polskiej: Kuchnia PRL-u - magazyn kulinarny - niedziela, 14 grudnia 12:40 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: Lucyna Ćwierczakiewiczowa (17) - magazyn kulinarny - wtorek, 16 grudnia 15:10
