Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (376) - magazyn kulinarny - dziś, 9 maja 7:00
- Ewa gotuje (377) - magazyn kulinarny - dziś, 9 maja 7:30
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 9 na 10 maja 2:30
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 9 na 10 maja 2:45
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 9 na 10 maja 3:15
- Ewa gotuje (530) - magazyn kulinarny - sobota, 10 maja 7:30
- Ewa gotuje (531) - magazyn kulinarny - sobota, 10 maja 8:00
- Ewa gotuje (540) - magazyn kulinarny - sobota, 10 maja 11:10
- Ewa gotuje (425) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 2:30
- Ewa gotuje (402) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 2:45