Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
| W skrócie: | Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz
gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (420) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:00
- Ewa gotuje (421) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (471) - magazyn kulinarny - dziś, 3 listopada 7:30
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (355) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 2:35
- Ewa gotuje (356) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 3:05
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 listopada 4:00
- Ewa gotuje (472) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 7:30
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (357) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 listopada 2:35
