Ewa gotuje (514)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Chcąc przygotować miejsce w spiżarni, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 17 lipca za 14 dni |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Chcąc przygotować miejsce w spiżarni na nowe przetwory, prowadząca gotuje zupę pomidorową z domowego przecieru. Zabiela ją jednak nie śmietaną, a mleczkiem kokosowym. Na drugie danie Ewa Wachowicz poda pierogi. Ale choć danie jest polskie, ich nadzienie będzie śródziemnomorskie - z ricotty, parmezanu i bazylii. Po obiedzie, jako danie deserowe, pojawią się bezy z bitą śmietaną i owocami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (384) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 3 na 4 lipca 2:00
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 3 na 4 lipca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (492) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 3 na 4 lipca 2:45
- Ewa gotuje (493) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 3 na 4 lipca 3:10
- Ewa gotuje (297) - magazyn kulinarny - piątek, 4 lipca 7:30
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 2:30
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 2:45
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 4 na 5 lipca 3:10
- Ewa gotuje (538) - magazyn kulinarny - sobota, 5 lipca 7:30
- Ewa gotuje (539) - magazyn kulinarny - sobota, 5 lipca 8:00 i 1 późniejsza emisja